Energietransitie

Samen met inwoners, bedrijven en organisaties wordt er hard gewerkt aan de Energietransitie in onze gemeente. Denk aan het opwekken van duurzame energie, het besparen van energie en het duurzaam verwarmen van alle gebouwen. Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte hoe we dit in onze gemeente gaan doen.

Door je aan te melden voor de nieuwsbrief geef je de gemeente toestemming:

- om je e-mailadres te verwerken. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. Het wordt niet gebruikt voor andere doeleinden en niet verstrekt aan derden
- om informatie te verzamelen over je klikgedrag (IP-adres, tijdstip klik, waarop geklikt). De gemeente verzamelt deze gegevens om te zien hoe vaak nieuwsbrieven en artikelen gelezen worden. De gemeente heeft alleen inzicht in totale aantallen, gegevens over het klikgedrag van individuele abonnees worden niet ingezien.

Je kunt je op ieder moment uitschrijven via de link onderaan de ontvangen nieuwsbrief. Na uitschrijving ontvang je geen nieuwsbrief meer en verwijderen we jouw persoonsgegevens uit ons bestand.
Laposta e-mailmarketing